Instagram

FROG Outlet - Шопинг изкушение

FROG Outlet - Шопинг изкушение
Няма нищо по-хубаво от това да откриеш любимите си брандове в сайт , предлагащ големи намаления от стандартните цени. Този път попадението ми идва от FROG Outlet – онлайн outlet бутик, фокусиран в предлагането предимно на дамски обувки, чанти, облекла и аксесоари на световно известни брандове като Guess, Timberland, Dr. Martens, Calvin Klein, Michael Kors и много други любими марки.

Подобни онлайн бутици автоматично влизат в графата „любими“ , защото идват в точното време, когато откривате модел ,който следите от дълго време, разполагат с вашия размер и най-хубавото, че outlet цената му е напълно оправдана. За целта е необходимо да проявите постоянство и да следите новите попълнения ,защото бройките и размерите са ограничени. Истинските шопинг маниаци знаят това.  

Сайтът е още нов на пазара, но с амбиции да се разраства и да предлага все по-голямо разнообразие от модели и любими брандове. Въпреки ,че физическият магазин на FROG Outlet се намира в Стара Загора, всички артикули в сайта могат да бъдат поръчани през онлайн платформата им и доставени с куриер до всяка точка на страната срещу цена от 5 лева. Доставки на стойност над 120 лева са безплатни за клиента. Връщането на поръчани артикули става лесно и напълно безплатно в установените от сайта срокове.Дамски маратонки Sergio Todzi - 75 лева

Не губете време, защото точно в този момент вашият любим модел, който сте търсили или следили дълго време ви очаква да натиснете „Добави в кошницата“.

Само във FROG Outlet!
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA