Instagram

Изящество в 24 часа

Изящество в 24 часа
Американската онлайн платформа Jomashop е в продажбите на стоки като часовници, луксозни бизнес аксесоари, кожени чанти, висококачествен кристал и бижутерия от 1987 година. Това, с което сайтът се гордее най-много е възможността да предлага най-добрите цени на пазара и първокачествено обслужване на своите клиенти. Компанията разполага с най-съвременния център за изпълнение на поръчки, базиран в Ню Йорк и способен да доставя продукти до всяка точка на света.

Успехът им през годините може да бъде приписан на лоялния им ангажимент към техните клиенти. Независимо дали пазарувате за първи път или сте постоянен клиент, Jomashop  са на линия, за да направят пазаруването възможно най-лесно, надеждно и приятно занимание. Винаги можете да се свържете с техния професионален отдел за обслужване на клиенти по мейл, в онлайн чат или за по-личен опит, по телефона.


Доставката на поръчки на стойност над 100 долара е безплатна за територията на САЩ. Всеки щат има собствена данъчна политика, затова крайната цена на желаната стока може да бъде допълнително таксувана и така да е различна в зависимост от адреса на доставка в САЩ.

Сайтът предлага и международна достаставка като цената варира в зависимост от желаната дестинация. Повечето международни поръчки подлежат на митнически и данъчни разпоредби, определени от всяка страна, и са отговорност на клиента.


 

Raymond Weil - Maestro Automatic Brown Diamond Dial Dark Brown Ladies Watch  895 $ от Jomashop
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA