Instagram

Purificación García

Purificación García
Работният й живот започва в текстилна компания в Монтевидео, където родителите ѝ емигрират когато тя е още дете. Там придобива огромно познание за тъканите, формирайки основата на бъдещата ѝ професия. На 21 се премества в Канада, където влиза в контакт със света на кожата и след кратък престой в Ню Йорк решава да се завърне в Испания през 1978 г., като се установява за постоянно в Барселона.

През 1981 г. основателката на едноименния лейбъл представя първата си самостоятелна колекция и през 1983 г. се утвърждава на пазара, показвайки всеки сезон в Барселона и Мадрид. През 1985 г. тя открива първия си бутик в Антверпен, Белгия. През 1989 г. участва за първи път в седмицата на модата в Милано, където получава топло посрещане от италианските критици.

 

A-LINE POPLIN SHIRT 118 EUR от Purificaciongarcia

Подкрепена от солидна история и богат опит след отварянето на пазарите в Испания и Португалия, Purificacion Garcia се развива бързо на американския и азиатския пазар, и в момента има повече от 350 магазина в целия свят.

Брандът вече стартира своите летни намаления. Онлайн пазаруването е възможно с доставки до страни, посочени в официалния сайт. За адреси извън Испания, доставките струват 8 евро.


MANDARIN COLLAR COTTON MAXI SHIRT 67 EUR от Purificaciongarcia
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA