Instagram

TALIKA Time Control

TALIKA Time Control
Дългогодишната френска марка за красота TALIKA, известна със своята изключително възстановителна грижа за кожата и иновативна светлинна терапия изобрети първия уред срещу стареенето на очния контур.

Намалете появата на фините бръчки с иновативния козметичен инструмент против стареене, който стимулира клетките и подмладява деликатната кожа около очите.

Вдъхновен от космическите изследвания, Time Control цели да се справи със следите от стареенето. Time Control съчетава излъчването на две светлини и йонизираща функция, повишаваща ефективността на кремовете за лице, както и други козметични продукти с гиржа за кожата.

Time Control се основава на светлинната терапия, включваща оранжева светлина, която стимулира фибробластите да произвеждат така важния за кожата колаген, намалява линиите и бръчките, повдига клепачите, а червената светлина успокоява и намалява зачервяванията, които ускоряват процеса на стареене. Йонотерапията увеличава пропускливостта на кожата, което ще я направи по-податлива на въздействието на козметичните продукти.

Time Control позволява да се използва както самостоятелно, така и след нанасяне на козметичен продукт  върху очния контур . Уредът е ергономичен и практичен. Просто го включете и той започва вибрации при контакт с кожата като се изключва автоматично точно след 1 минута. Може да се използва и върху други области на лицето, склонни към стареене: назолабиални гънки, както и бърчки в областта на челото.

След 28 дни на всекидневна употреба очите изглеждат подмладени, кожата е по-плътна, дълбоките бръчки са по-малко видими, а тъмните кръгове са намалени.

Talika Time Control може да бъде намерен на официалния сайт на производителя тук.

Ето още няколко онлайн платформи, в които може да бъде намерен уредът:

Beauty Bay


Space NK

Amazon.co.uk
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA