Instagram

iQOS вече и в България

iQOS вече и в България
Последната дума на технологиите в света на тютюневите изделия е вече факт на българския пазар от края на 2017 година. Philip Morris България откриха свои корнъри (павилиони) в няколко софийски търговски центъра откъдето може да закупите техния продукт IQOS.За онези от вас, които все още не са посетили павилионите на IQOS в Mall Paradise, Ring Mall и The Mall, но се интересуват при какви условия могат да закупят нагряващата тютюнева система, ето малко полезна информация.

Устройството се предлага в два цвята: бял и черен. Преди да го закупите, ви посреща консултант, който любезно и подробно ви обяснява основните характеристики на устройството и как правилно да го използвате. Консултантът ви предлага два варианта при закупуване – директна продажба на IQOS, при която устройството струва 199 лева. Втората опция е чрез попълване на декларация, в която нанасяте личните си данни. Така цената на продукта пада на 90 лева. Нужно е само да попълните имената си, дата на раждане, адрес, мейл и мобилен телефон. Данните ви биват събирани и обработвани в електронна система за обслужване на клиенти. Според политиката на Philip Morris може да закупите колкото устройства пожелаете, но само първите ви 2 са на цена от 90 лева. Всяко следващо е на стандартната цена от 199 лева, с цел да се избегне последваща продажба от други лица.

При покупката консултантите ви дават да си изтеглите и талон, който след изтриването му, ви подарява 5 броя кутии цигари HEETS (в 95% от случаите) – единствените тютюневи изделия, с които устройството работи. Получавате цигари от трите вида и така може да ги тествате, за да решите кой вид ви допада на-много.

HEETS може да закупите както от официалните IQOS корнъри, бензиностанции OMV, така и в мрежата на inMedio - първият бранд на Лагардер Травъл Ритейл в България.

Philip Morris България планират HEETS да са налични за продажба почти навсякъде в скоро време. Цената на една кутия е 5.50 лева. IQOS корнърите предлагат промоционална цена – при покупка на 9 кутии, получавате бонус 1 кутия и всичко това на цена от 49.50 лева.

Консултантите могат да поискат от вас да удостоверите, че имате навършени 18 години. Philip Morris не продават устройството на лица под 18 години, бременни, непушачи или клиенти, придружавани от деца. Това далеч не е проява на дискриминация, тъй като пушенето е въпрос на личен избор, но компанията е ориентирана към опазване здравето на всички, които са в рискова група и уважава правото им на здравословен начин на живот.

IQOS корънирите са налични само в софийските търговски центрове. Philip Morris България планират разширяване на мрежата си и в други градове в страната, но на този етап проектът е в процес на развитие.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA