Instagram

Brabantia Newlcon Pedal Bin

Brabantia Newlcon Pedal Bin
Кой не е чувал за контейнерите за отпадъци на Brabantia? Ако кажете Brabantia, със сигурност ще има хора, които мигновено ще се сетят за контейнера с класическа форма на колона, с плавно затварящ се механизъм, което прави съхраняването и изхвърлянето на боклука една идея по-малко скучно.

От скормното си начало през 1919 г., Brabantia се установява за пръв път в малкия холандски град Аалст и се състои от 15 души, които произвеждат млечни кутии, кани, сита и фунии. С над 90-годишен опит компанията процъфтява през годините. Днес работят над 1000 души в офиси и фабрики по целия свят. С цел да обогатят живота ни с красиви, дизайнерски концепции, които носят удоволствие от използването им, колекцията от естетически приятни и функционални продукти има централен акцент върху околната среда. Възможността за рециклиране на материалите е разработена във всичките ѝ понятия, позволява на потребителите да харесват домакинските уреди Brabantia и да ги използват толкова дълго, колкото искат, без да се чувстват виновни, когато накрая настъпи моментът да се разделят с тях. С колекции, чието присъствие носи наслада в дома, гамата от кошчета, прибори за хранене и домашни принадлежности на Brabantia ще добавят шик, стил и практичност във всеки интериор.

Контейнерът Newlcon Pedal Bin е наличен в малък вариант от 3 или 5 литра, удобна версия от 12 или 20 литра, както и щедрия модел от 30 литра. И го има в 19 цвята, в които със сигурност ще се влюбите. Благодарение на уникалната функция с плавен механизъм, капакът пада гладко и безшумно.Newlcon Pedal Bin на Brabantia от Amara

Уверете се, че вашият дом остава подреден с подходящия избор на контейнер за отпадъци. Освежаването на интериора чрез стилен контейнер ще осигури елегантно решение на отпадъците за всеки дом.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA