Instagram

FURLA Small Satchel Bag

FURLA Small Satchel Bag
В края на годината една от последните ми онлайн находки бе обект на дълго и продължително наблюдение. Все повече прибягвам към малките и компактни дамски чанти, които въпреки размера си, могат да поберат всичко от първа необходимост. Такава малка, функционална дамска чанта и нов член на семейството на Metropolis, е моделът на Furla Small Satchel Bag (в превод малка, ученическа чанта). Изработена от текстурирана телешка кожа в сигнално розов цвят, тя със сигурност ще се превърне в любим избор при смяната на чантите ви. След като я видях в официалния представител на Furla за България – MDL, реших да я потърся в интернет пространството, с надеждата да я намеря предлагана и на по-атрактивна цена. А както знаем, който търси, намира! И така, търсенето ми ме отведе в онлайн сайта за дамски и мъжки чанти, обувки и аксесоари FORZIERI. В него може да намерите огромно разнообразие от модни брандове, чиито продукти сайтът предлага на ниски цени с постоянни ексклузивни отстъпки.

След като открих желания от мен модел, реших че ще изчакам момента, в който сайтът ще ми предложи неустоимо намаление. И търпението ми бе възнаградено с отстъпка от 40% върху актуалната цена на така желаната чанта. FORZIERI е един от малкото онлайн сайтове, които разбират от привличане на клиенти и тяхното трайно задържане и затова печели моето уважение. При регистрация всеки потребител започва да получава ежедневни мейли с ексклузивни промо кодове за отстъпки от актуалните цени както на нови модели, така и на модели от настоящи колекции.

Жокер: Използвате сайта за UK, тъй като предлаганите цените са по-добри. Доставките на поръчки над 195 GBP са безплатни до адрес в UK. Всичко под тази сума струва 8 GBP за стандартна доставка и 12 GBP за експресна в рамките на 1 ден.

Не пропускайте да направите своята регистрация във FORZIERI и да се убедите сами в атрактивните цени и разнообразие от брандове, които сайтът предлага.

Metropolis Small Satchel Bag е налична в много други цветове и с 20% намаление на някои от тях и тук.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA