Instagram

За устната хигиена: Philips Sonicare Diamond Clean

За устната хигиена: Philips Sonicare Diamond Clean
Манията ми за безупречно бяла усмивка ме доведе до сериозно проучване как да постигна здравословно бяла усмивка и да я запазя колкото е възможно по-дълго време?

Почти всеки въпрос, който си задавам има склонност да ме води към Google, така че започнах да търся как да заменя моята стара електрическа четка за зъби. Имах четка Oral-B в продължение на 6 години и въпреки, че все още работи, със сигурност няма същата сила и ефект, както преди. Обикновено имам късмет с електрическите пособия за красота, така че имам склонност да инвестирам малко повече от обичайното, тъй като обикновено получавам наистина дълготраен продукт.

Представям на вашето внимание четка от ново поколение. Philips Sonicare DiamondClean е създадена, за да осигури на зъбите и венците ви най-добрия стандарт в грижата за устната кухина. Подходяща за използване у дома, с хромирана основа в дръжката, четката за зъби се отличава с уникална чаша за зареждане, която може да се използва и за изплакване на устата, но също така включва последната индуктивна технология за зареждане - зарежда четката ви за зъби, докато тя лежи в стъклото. Sonicare DiamondClean също така разполага и с USB кутия за пътуване, която може да бъде включена в преносим компютър докато зарежда батерията на четката ви. Главата на четката е с ромбовидна форма (оттам идва и името ѝ DiamondClean), която осигурява безупречно измиване. Тя има  44% повече косми, отколкото другите четки на Philips, което осигурява по-добро отстраняване на плаката и по-бели зъби. DiamondClean е клинично доказана, че премахва до 100% повече плака, от която и да е ръчна четка за зъби в труднодостъпни места, подобрява здравето на венците и избелва зъбите. Патентованата звукова технология произвежда мощно почистващо действие, дълбоко между зъбите и по линията на венците, където се крие зъбната плака.

Sonicare DiamondClean разполага с пет различни режима на работа:

- почистване
- лек режим за чувствителни зъби
- грижа за венците
- избелване
- полиране

Осигурява усъвършенствано почистване и избелване, което от своя страна води до подобряване здравето на вашите венци.


Налична в официалния сайт на търговеца срещу сумата от 499 лева и в магазинната мрежа на оторизирания партньор Технополис. 

Друг търговски партньор на бранда за България е Solytron, откъдето може да закупите красивото бижу.

Четката е налична в четири цвята и може да бъде закупена на още по-атрактивна цена от:От Amazon.co.uk 109 паундаОт eBay.co.uk 89.50 паунда

От eBay.co.uk 89.50 паундаОт John Lewis 88.99 паунда
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA