Instagram

Liu Jo

Liu Jo
Основана през  1995 г. в Италия, LIU JO предлага елегантност и стил - първокласни платове, текстуриран завършек и поглед към женствеността до последния детайл, определят визията на бранда.

Колекцията обувки на Liu Jo включва модерни дизайни и нови съблазнителни версии на женските класики. Всеки модел в колекцията отразява някои от любимите ни тенденции през този сезон- масивни и високи токчета, инкстустирани бижута, колани от велур и кадифе. Брандът е помислил и за онези, които държат на комфорта през деня. Изберете чифт спортни обувки LIU JO с висока подметка и декорирани детайли за подсилване визията на гадското момиче.

‘Karen’ Moccasins са част от тазгодишната колекция есен –зима 2017. Моделът бе светкавично изкупен в магазините Scandal, но той е все още наличен в официалния сайт на бранда. Може да го намерите в златен или черен цвят, обувка или бота според предпочитанията ви. Доставката до България е 12 евро с включено безплатно връщане, в случай че не сте уцелили размера или просто размислите.

След като стилната черна кутия със златен надпис попадне в ръцете ви, със сигурност няма да искате да я върнете.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA