Instagram

iQOS

iQOS
Повече от две десетилетия идеята за нагряване на тютюна вместо да бъде изгарян търси реализация. Революционери в търсенето на такъв метод са Philip Morris, които успяват да разработят технология на затопляне на тютюна, което води до създаването на продукт, задоволяващ активните пушачи. Philip Morris са горди да обявят, че над 3.7 милиона потребители вече са избрали да преминат от цигари към IQOS.

IQOS представлява усъвършенствана технология, която загрява специално оформени отопляеми тютюневи изделия - цигари. IQOS загрява тютюна достатъчно, за да освободи така необходимия за пушачите никотин - съдържащ пари, но без да изгаря тютюна.

Тук идва ключовият момент: тютюнът в цигарата гори при температури над 600 ° С, генерирайки дим, който съдържа вредни химикали. IQOS нагрява тютюна до много по-ниски температури в рамките на до 350 ° C, без изгаряне, огън, пепел или дим. По-ниското температурно нагряване освобождава истински вкус на нагрят тютюн. Тъй като тютюнът не изгаря, нивата на вредните химикали са в значително по-ниски количества, в сравнение с цигарения дим.

Какво има там? Парата, съдържаща никотин, а не дим, която прави IQOS продукт без тютюнев дим, който привлича пушачите.

IQOS е нагряваща тютюнева система с три основни компонента:

-  отопляеми тютюневи изделия (наречени HEETS или HeatSticks). Цигарите се предлагат в три различни вкуса – Amber, Classic и Turquoise (мента)
-  държач на IQOS
-  зарядно устройство

Къде може да бъде закупен IQOS?

IQOS е официално пуснат за продажба в ключови градове в Европа, Северна и Южна Америка, както и в някои безмитни магазини.
В случай, че не успеете да си закупите устройството през официалните дистрибутори, то може да го намерите в eBay или Dutch Tobacconist. Устройството и цигарите се продават отделно. Някои щедри търговци в eBay го предлагат и в промоция с цигарите.

От началото на ноември 2017, брандът разполага и с първия си павилион (корнър), намиращ се в Парадайс център на етаж 0. Предстои откриване на павилион и в The Mall Sofia.

Целта на IQOS създателите е ясна – възможно повече активни пушачи да преминат към по-малко вредните алтернативи. Пушачите вече имат възможност за по-добър избор.

Къде и как може да се сдобиете с технологичната джаджа тук.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA