Instagram

Advent Calendars 2017

Advent Calendars 2017
Забравете отварянето на портокалови шоколадови бонбони всяка сутрин тази Коледа. Календарите за красота са далеч по-съблазнителни, отколкото шоколадът някога би могъл да бъде. Освен факта, че съдържанието трае доста по-дълго, те също така обслужват някои от най-трудните предизвикателства на сезона. Температури под нулата? Няма проблем; крем за ръце с арган, вкусен балсам за устни и копринено масло за тяло. Празнична умора от многобройни късни вечери? Няма никакво съмнение, че зад една от красиво илюстрираните вратички има озаряващ лицето тоник или възстановителна маска. А какво да кажем за класически коледен маникюр (сезонни щапелни)? Е, красивият коледен календар задължително включва перфектния нюанс на блестящия червен цвят.

Ето и предложенията на Kiflite за най-добрите календари за красота през 2017 година, както и къде може да ги откриете:

 
1. Clarins Beauty Advent Calendar -  За всеки пристрастен към продуктите за красота или фен на Clarins, този 12 дневен коледен календар е перфектният подарък или разкрасителна изненада за самите вас! Отпразнувайте коледните празници красиви.

от John Lewis

2. Fenwick Beauty Advent Calendar 2017- Създаден от художника Clym Evernden, този празничен илюстриран календар е зареден с 24 луксозни разкрасителни продукта в размери удобни за път на някои от най-обичаните ни марки за красота, включително Charlotte Tilbury, M·A·C, Bobbi Brown, NARS, Giorgio Armani, OUAI и Estée Lauder. Коледният календар за красота на Fenwick е ексклузивно създаден за магазините и онлайн сайта на  Fenwick - но ще трябва да действате бързо, тъй като брандът разполага с ограничени количества! Fenwick календарът е идеалното предложение за обратното броене до Коледа. Подарък за вас или за любимия ви човек.

от Fenwick

3. L' Óccitane - Направете обратното броене до Коледа вълнуващо с този луксозен календар.
Всяко чекмедже се отваря, за да разкрие аромат, крем за ръце или дори тайна за млада кожа. Тази ослепителна селекция от миниатюрни продукти е празник за очите и сетивата! И тъй като чекмеджетата се изпразват, те могат да се обърнат и да образуват картина.

от L' Óccitane uk

4. Decleor - Не може да чакате до сутринта на Коледа? Открийте новата изненада за всекидневна красота коледния календар на Decléor. 24 спасители за красива кожа от най-продаваните серии на Decléor, включително Hydra Floral и Aurabsolu. Нещо повече, три от продуктите са в пълния си размер!

от John Lewis

5. Charlotte Tilbury - Чаровната или магическа кутия за красота на Charlotte Tilbury съдържа всичко, от което се нуждаете, за да го направите през празниците, от романтично червено червило до релаксираща маска за лице за сутринта.

От Charlotte Tilbury и John Lewis количествата са ограничени

6. Clinique - Подарете най-доброто от грижата за кожата и цвета, включително грижата за кожата в три стъпки, наградения хидратант, най-продавания цвят за устните, любим аромат и още много други. Подарък с голяма стойност. Всички продукти, с изключение на Aromatics in Black ™ парфюм спрейя и Blush Brush, са тествани за алергия и 100% без аромат.

От Clinique.uk и Selfridges

Коледа наближава, хора!!!
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA