Instagram

TWIN-SET FW2017

TWIN-SET FW2017
TWIN –SET представиха новите си предложения за есенно-зимния сезон. Пълната колекция може да бъде разгледана на официалния сайт на търговеца. В София брандът е представен в мол Serdika, както и на онлайн магазина  

Италианската компания Twin-Set се спря в Шотландия след навлизането си в Калифорния. Калифорния е меката на този отрасъл, поне дотолкова, доколкото се отнася до продукциите, модните подиуми и седалището на водещи дизайнери. Twinset направи своето лятно производство там, а сега за есенно-зимната си колекция предпочете Шотландските скали.

Скалите и великолепните естествени ливади, около замъка Dunnottar и околностите му правят мястото предпочитано за новата рекламна кампания на TWIN-SET. Две приятелки, две спътници и съвременни изследователки - новите звезди на серия от образи, отразяващи духа на жената Twinset. Пътешествието им е изпълнено с пикници под наем в най-чистия британски стил и дух. Романтична и женска, вдъхновяваща и любопитна (в доброто значение на думата любопитен) е новата колекция на бранда.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA