Instagram

FENTY BEAUTY by Rihanna

FENTY BEAUTY by Rihanna
Най-накрая гримът на Rihanna, Fenty Beauty е тук. Това е единствената козметична марка, за която всеки би трябвало да говори тези дни.

За онези, които не знаят, идеята за проекта, в който Риана ще създаде собствена линия за красота в сътрудничество с дивизията Kendo на LVMH Moët Hennesy Louis Vuitton беше обявена през април.

Сделката за този проект е сключена за крупната сума от 10 милиона долара.

Ето и всичко, което е нужно да знаете за новия козметичен бранд:

Fenty Beauty ще стартира официално онлайн в полунощ на 8 септември, 2017. За Великобритания това означава 8 сутринта на същия ден. Тогава стартира и продажбата на продуктите в магазините. Всички продукти от бранда ще могат да бъдат закупени на официалния сайт на Fenty Beauty - fentybeauty.com . Ще бъдат предлагани също в магазинните мрежи на Sephora и Harvey Nichols.

Fenty Beauty е бранд, създаден с визия. За създателката и основателка Rihanna, е изключително важно „жените да са чувстват включени във всичко около тях“. След като признава известни съществуващи липси в бранша, Rihanna се фокусира върху редица традиционно трудни за разпознаване и създаване тонове на кожата, разработвайки формули, подходящи за всякакъв тип кожа, създавайки универсални нюанси. Нейната цел преди всичко е да вдъхнови: „Гримът е създаден, за да сте щастливи с него. Никога не бива да чувствате грима като натиск или задължителна униформа, която трябва да носите. Чувствайте се свободни да поемете рискове, различни възможности и се осмелете да направите нещо ново и различно.“
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA