Instagram

Guess ботите

Guess ботите
Наближаването на есенно –зимния сезон ме пренесе на вълна дрехи и аксесоари за предстоящите студени дни. Брандовете вече представиха и предлагат своите есенно-зимни колекции както онлайн, така и в магазините си.

Първото нещо , което грабна интереса и портфейла ми също са боти на Guess от изкуствена кожа с връзки, увиващи се около крака в горната си част. Моделът е изчистен от допълнителни орнаменти, като само една малка златна плочка с надпис Guess, поставена отстрани на подметката, напомня за бранда.

Моделът може да бъде разгледан и закупен от веригата Scandal, собственост на Global Brands Store, която има своите магазини в Serdica Center и в The Mall. При покупка, получавате лоялна карта за клиенти, която важи за всички магазини част от веригата, и ви трупа точки при всяка направена покупка. Чрез натрупаните точки участвате в различни промоции, кампании, събития и преминава на по-горни нива в лоялната програма, достъпни само за лоялните ни клиенти. Колкото повече покупки правите, толкова повече точки трупате. Те пък от своя страна ви дават възможност да промените нивото да вашата карта - Standard, Exclusive, Premium.

В случай на изчерпано количество в магазините, винаги може да разчитате на официалния сайт на бранда, където доставката е безплатна, както и връщането, в случай че размислите в рамките на 30 дни от получаване на доставката. Сайтът обединява няколко бранда в едно: Guess, Marciano и Guess Kids където може да разгледате пълните им колекции.

Есента наближава, а новите модни предложения са вече налични. Приятно пазаруване!   
 
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA