Instagram

Lumio

Lumio
Обичам техенологичните устройства и джаджи, защото са модерни, с красива визия и най –вече създават удобство. Една такава прекрасна джаджа е лампата книга на Lumio- Book Lamp .

Lumio е мултифункционална лампа, която се крие под формата на книга с твърди, дървени корици. Lumio се отваря до 360 градуса и се предлага с оригинално оранжево микро-USB зарядно устройство, магнитни дървени дискове за монтаж и красива кожена каишка, в случай че решите да я окачите или носите под ръка. Това е лампата ,която може да носите навсякъде със себе си, на бюрото докато пишете, в леглото докато четете книга, когато сте с приятели в топла, лятна нощ навън и имате нужда от светлина.

Идеята за тази лампа се ражда от нейния основател, роденият в Джакарта Max Gunawan. С опит и минало на архитект, Max Gunawan не крие страстта си към минималистичния дизайн и чистите линии, които оптимизират използването на малки пространства. Така се ражда и реализира идеята за класическата Lumio. Днес Lumio е включена в редица публикации от Wall Street Journal до GQ, представен в дизайнерския магазин на Музея за модерно изкуство в Ню Йорк, и е обявена за една от "Топ 10 най-иновативни компании“ от сп. Entrepreneur.

Лампата е налична в официалния сайт на производителя и струва 200 $. Не бива да забравяте и доставката от Сан Франсиско до България, която в този случай излиза на 20 $. Така срещу 220 $ и около седмица за доставката, книгата лампа може да бъде ваша. Предлага се в два основни десена, имитиращи светло, кленено дърво и тъмен лешник.

След успешното представяне на лампата на световния пазар, Lumio разбработиха и предлагат други два модела лампи книги, имитиращи дневник. Тук матиралите, от които е направена джаджата са текстил в различни цветове за корицата. Налични са в голям и малък размер.

Лампата може да бъде намерена и закупена на доста по-атрактивни цени през италианската платформа за онлайн пазаруване на мебели Mohd на цена от 175 евро. При регистрация в сайта на търговеца, получавате 7% отстъпка от първата си покупка. И като всеки сайт, ориентиран към клиентите си, цената за лоялни клиенти (като мен), е с 20% по-ниска и автоматично пада на 143 евро. Доставката също е префернециална - 14 евро. Така крайната цена за Lumio Book Lamp става 157 евро. Възползвах се от тази оферта, когато реших да направя подарък за скъп приятел.

Ако ви харесва Lumio Book Lamp, направете я част от джаджите, внасящи удобство в ежедневието ви.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA