Instagram

Parlux

Parlux
В предишна статия представих професионалните сешоари Parlux. Каквото и да си говорим, продуктите на Parlux са си best seller.

Освен сешоари, Parlux предлага преси за изправяне и маши за къдрици. Другият техен продукт, който имам и силно препоръчвам е пресата за коса Ironstyle PTC Media. Parlux Straighter има основното качество на продуктите Parlux- лек и удобен за употреба, който гарантира бързо и професионално изправяне на косата. В същото време дава блясък и мекота. От съществено значение за лесната, бърза и модерна прическа.
Пресата:
  • Е с графитно покритие за по-висока защита срещу изгаряне на косъма;
  • Е със свалящи се приставки гребени от двете страни. В случай, че не желаете да използвате гребен за всеки кичур преди изправянето му, тези приставки са идеалното решение;
  • Нагрява до температура от 200 градуса в рамките на няколко минути;
Съвсем случайно попаднах на тази преса ,която моя приятелка имаше. Реших един ден да се възползвам и да я тествам върху косата си. Останах силно впечатлена от бързината, с която пресата изправи косата ми, и мощността ѝ. Не беше нужно да повтарям кичури, за да получа желания, перфектно изправен ефект. След като няколко години използвах сешоара си серия Parlux 3500, реших че е дошло времето да си купя и пресата за коса.

Всичко вече е въпрос на бързо решение дали искам косата си на букли или перфектно изправена. Останалото е работа на Parlux.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA