Instagram

BSB

BSB
Младежки, модерни, женствени дрехи и аксесоари с отношение. BSB предлага качествени продукти, съчетани с модерен дизайн за жени със собствен стил.

Стартирайки през 1980 г., BSB заема водеща позиция в сферата на модата и дамското облекло. Компанията днес разполага с богата мрежа от 120 изключителни магазина на бранда, а дистрибуторска ѝ мрежа с повече от 300  магазина, съчетаващи няколко марки в големи градове както в Гърция, така и в чужбина. Международната визия на компанията се изразява чрез амбициозен план, свързан с още по-голямото разрастване на бранда в чужбина. BSB могат да се открият в повече от 16 страни.

Магазинът на BSB в София се намира в Serdika Center. Винаги съм го подминавала и бих казала, че е било грешка от моя страна. В магазина има много дрехи, които не са в мой стил, но при желание, всяка дама с лично отношение към стила си може да открие нещо за себе си. Стигнах до това заключение преди година, когато най-накрая влязох в магазина, търсейки конкретна тениска със сребърни пайети, която бях видяла в каталог. Разбира се точно тази тениска беше отдавна изчерпана. Но както старите хора казват, всяко зло е за добро. След като вече бях в магазина, реших да разгледам какво предлагат. Така попаднах на прекрасен потник – туника с пришити златни пайети. Сложих го и нямах никакво съмнение, че е направен за мен. След това ми уникално попадение не пропускам посещение в магазина на BSB когато се разхождам в Serdika Center. Човек никога не знае кога ще попадне на късмета си.
Така преди около месец направих втората си покупка от този бранд. В първия момент, в който ги видях мигновено ги харесах и си казах, че трябва да ги имам. И ето … вече ги имам. Бели джинси, еластични и удобни, накъсани в краищата. Бялото е вечно актуално през летния сезон.

Всички продукти на BSB могат да се закупят на същите цени като в магазина онлайн. Необходимо е само да знаете подходящия размер за себе си. Условията на доставка при онлайн пазаруване са безплатни при покупки над 100 евро. Покупките под тази сума се таксуват както следва: 12 евро за стандартна доставка и 18 евро за експресна доставка.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA