Instagram

Доставки от Европа: по-лесно и бързо от всякога

Доставки от Европа: по-лесно и бързо от всякога
Пазаруването оналйн от сайтове в Европа отдавна е достъпно за всеки. Разбира се всички харесваме онези сайтове, които предлагат безплатна доставка и връщане без обвързване със сумата на покупка. Често срещана практика в сайтовете за италианска мода. Затова толкова много харесвам да пазарувам от тях.

Останалите сайте предоставят безплатна доставка или стандартна доставка в размер най-често между 3 и 5 евро до местни адреси. Тук идват на помощ фирмите за доставка до България от страни в Европа.

Ще дам списък на онези, които знам че работят коректно, защото вече съм тествала.

 
Доставки от Англия до БългарияGab_Co
Доставки от Германия до България - Gab_Co

Нужно е само да се регистрирате в сайта на куриера, и да спазвате стриктно инструкциите как да получите доставките си когато пазарувате оналайн. Gab_Co имат курсове на доставка от Англия и Германия всяка седмица. Доставката отнема около седмица до пристигането и получаването ѝ. Потребителите получават мейли от момента когато тяхна покупка стигне спедиторския център на Gab_Co до момента на нейното получаване.

Цената на доставка е 2.20лв/кг от Англия до България, а от Германия до България 3.40 лв/кг.


Доставки от Испания до БългарияLeron.bg

Сайтът работи на идентичен принцип като този на Gab_Co. Отново и тук е нужна регистрация в сайта на превозвача. Доставката отнема седмица до получаването ѝ в България.

Цената на доставка е 5.50лв/кг.

Доставки от Италия до Българияdonesi mi ot italia

Все още не съм използвала услугите на този куриер, но от информацията, с която се запознах, работи на идентичен принцип като вече описаните по-горе. Нужно е само да направите регистрация в системата им.

Цената на доставка е 3.60лв/кг

След тази полезна информация няма нищо, което да искате и да не може да го получите.
Кой каза, че онлайн пазаруването от Европа е трудно?
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA