Instagram

FitFlop

FitFlop
Всичко, което FitFlop правят е не само красиво, но и изключително удобно. Създателите на тези сандали знаят, че краката са важна част от тялото и това да се чувствате максимално комфортно в собствените си обувки през целия ден е много важен фактор. Ето защо съвместно с група експерти биомеханици, FitFlop разработват много успешно специалните, анатомични подметки на своите изделия. Създават технология за тройна плътност в подметките, по-известна като Microwobbleboard, която ги прави толкова удобни. Тази технология е вградена във всички продукти на бранда. Така вече 10 години.

Брандът е създадеn в UK, но разполага с официален сайт, в който може да намерите пълната колекция от актуални модели. Доставката е напълно безплатна при покупки над 75 паунда, а при регистрация в техния онлайн сайт, получавате 15% намаление от първата си поръчка. Какво по-хубаво от това? Целогодишно брандът радва своите клиенти с мейли за специални и сезонни намаления. Възползвайте се от тях.

При покупки под 75 паунда, сайтът предлага доставка с DHL в рамките на една седмица. Стандартната достаква струва 12 паунда, а експресната в рамките на 3 работни дни, 24 паунда. В случай, че решите да върнете поръчката си, трябва да знаете че разноските са за ваша сметка.

Бих искала да обърна специално внимание относно размера на моделите. В моя случай, както и този на моя приятелка поръчахме един размер по-малък от реалния размер, който носим. Моделите на FitFlop се оказаха уголемени.    

Силно препоръчвам сандалите FitFlop. Не съм имала по-удобни сандали за лятото. FitFlop вярват, че когато краката ви се чувстват чудесно, може да направите всичко!!!
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA