Instagram

FURLA

FURLA
Основана през 1927 година от Aldo Furlanetto в Болоня, 90 години по-късно FURLA се отличава с качество, цветно творчество, радост за сетивата. Брандът олицетворява съвременния италиански Lifestyle – в производството на чанти, обувки и аксесоари както за жените, така и за мъжете.

Признавам си, че не съм сред най-яростните фенове на италианската FURLA. Въпреки това, като една истинска кифла реших, че трябва да имам поне една чанта FURLA. Така и направих.

Харесвам големите дамски чанти, защото могат да поберат всичките ми вещи. Това е моята представа за практичност и удобство. С времето обаче вкусовете и представите за много неща се променят. Явно бях достигнала предела си на полезност към големите чанти и ми се прииска да имам значително по-малка чанта, в която да мога да побера само най-важните си вещи от всекидневието , а именно портфейл, телефон, ключове, парфюм и червило.

Харесах перфектната чанта за тази цел и си казах, че този път ще е FURLA от серията Capriccio Crossbody или чантата Каприз. Безпроблемно събрах най-важните си вещи в нея, и въпреки това бях притеснена, че през деня може да ми потрябва нещо, което не нося със себе си. Оказа се, че съм била напълно заблудена. Всичко, от което имах нужда бе в чантата Каприз. Толкова бързо привикнах към малкия ѝ размер, че в момента не искам и да чуя за голяма и тежка дамска чанта, която се чудиш само къде да захвърлиш.

Освен официалните магазини и уебсайт на бранда, Furla могат да бъдат намерени в многобройните сайтове за мода и аксесоари. Shop MDL е оторизиран онлайн представител в България, където се предлага голяма част от актуалната колекция на бранда. Сайтът предлага сезонни намаления, където желан модел се предлага с до 50 % намаление. Своята Каприз закупих от този сайт.

От официалния сайт на FURLA могат да бъдат разгледани пълните колекции от чанти и аксесоари, както обувки и бижута. Стандартната доставка при покупка до България в 20 евро. При покупки на стойност над 300 евро доставката е безплатна. FURLA дава ексклузивно намаление от 10% при първа покупка.

Други сайтове, предлагащи Furla на добри цени са Zalando.uk. Това, което харесвам в Zalando е, така наречения contextual marketing – потребителят получава подарък персонален мейл с намаление на конкретно харесвани от него артикули.

Взимам си думите обратно - FURLA е не просто каприз, а красиво удобство.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA