Instagram

Musette

Musette
Musette е френска дума и означава малка раница (лесничейска чантичка).

Обединени около обща визия и идея група дизайнери си поставят за цел да създадат ценен и уважаван бранд. Така през 1992 година се ражда началото на компанията, позиционирана в Румъния с френското име Musette.

Желанието и любовта към занаятчийството и модата, както и техният стремеж за постижения и развитие стои в основата на откриване на производствена линия 3 години по-късно. През 2000 година растежът на марката и развитието на бизнеса с ускорени темпове, водят до откриването на 20 собствени магазина във всички големи градове в Румъния. Желанието за разрастване на собствениците не спира дотук и не след дълго брандът стъпва на международната сцена. Известни списания като Elle, Harper’s Bazaar, Marie Claire и Cosmopolitan ентусиазирано приветстват пуснатите колекции и си сътрудничат с Musette.

През 2010 първите магазини Musette, открити извън Румъния са в Ню Йорк, София и Люксембург, следвани от Унгария, Израел, Монголия и Ливан, а скоро след това и в Париж и Виена. Днес марката може гордо да се похвали със собствени магазин в над 28 страни в света.

Musette продължават развитието си съсредоточени върху своята мисия, сливайки история си с модерното, насочени към растеж на международния пазар.

Прекрасните обувки, чанти и аксесоари на бранда могат да бъдат открити на две места в България - в Serdika Center и Sofia mall. Магазините се стремят да покрият възможно по-голяма част от актуалните колекции, така че разнообразието от модели е гарантирано. При достатъчно натрупани покупки, клиентите на магазин Musette получават карта, с която ползват 10% отстъпка от редовните цени на актуалните колекции и 20% отстъпка за рожден ден.

Добрата новина е , че от миналата година Musette направиха възможно online пазаруването директно от техния официален сайт. Цените на моделите са същите като тези в магазините, с единствената разлика, че сайтът предлага пълните колекции, както и секция с модели в намаление. Доставки над 100 euro са безплатни. Всичко под 100 euro бива доставено срещу 25 euro.

Лоялната програма за клиенти е валидна и в сайта на Musette с малката разлика, че 20 % намаление за рожден ден е валидно за 7 дни от деня на рождения ден.  Лоялните клиенти (важи и за тези, които имат просто направена регистрация) получават също и покани за специални намаления и събития. Всеки, който направи покупки в размер на минимум 400 EUR (доказателство са касовите бележки), получава своята клубна карта MUSETTE. Касовите бележки се признават независимо къде е направена покупката, и независимо дали са модели в намаление или от нови колекции. Musette карта за лоялност се изпраща на собственика към избрания от него магазин или адрес. Картата се активира, след получаване и може да се използва веднага.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA