Instagram

Раницата - Adidas by Stella McCartney

Раницата - Adidas by Stella McCartney
През септември 2004 Stella McCartney стартира съвместно с Adidas спортна линия, с идеята за установяване на дългосрочно партньорство със спортния гигант. Решението за този съвместен проект се оказва изключително успешен вече 13 години.

„Ако нещо не е счупено, не го поправяй.“ Това мото е водещ елемент от философията на Stella McCartney за Adidas. Първата Adidas-Stella колекция в далечната 2004 година се основава на идеята, че дрехите и аксесоарите за тренировка, трябва да бъдат стилни, както и фактът че жените носят своите тренировъчни екипи не само във фитнес залата ,но и в ежедневието. По това време подобна концепция се сравнява с прекалено дръзко и напредничаво мислене; днес почти всеки бранд се бори за все по-голям пазарен дял в спортно-елегантните облекла.

И като истински поклонник на спортната линия Adidas by Stella McCartney, всеки път когато видя колекциите ѝ, се изкушавам да имам по нещо от нея. Последната ми придобивка е супер модерната, удобна, практична, побираща всичко, на леопардови щампи раница Adidas by Stella McCartney, която закупих на много добра цена (след няколко получени ваучера за сезонно намаление) от Zalando.co.uk. Може да се използва както за тренировка, така и за път или за разходка в планината. Моделът бе представен през 2016 година, след което се появи в различни цветове, материи и десени.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA