Instagram

Cromia

Cromia
Историята на Cromia започва в далечната 1963, когато бива основана от Germano Sciamanna. Човек с опит в изработването на кожени изделия. Sciamanna решава да започне този бизнес в едно малко градче наречено Толентино. Неслучайно избира този град, тъй като той се слави от древни времена с дългогодишната си традиция в кожарството.

В началото г-н Germano е изработвал малки кожени изделия, предназначени за местния пазар. Благодарение на големия си талант, много скоро изгражда добри партньорства с най-големите италиански и международни модни компании. Една от тях е Gianni Versace, която през 1981, поръчва на Cromia производството и доставката на всички свои дамски аксесоари.

Една случайна среща на улицата на фамилията Sciamanna с дизайнерът Danilo Pavon дава тяло и душа на марката Cromia. Смесицата от цветове и материи, качество и разнообразие правят Cromia желана сред онзи жени, които искат да се откроят сред тълпата.

Част от колекцията на Cromia може да се види и закупи от онлайн сайта на магазин Pepina M . Пълната колекция е налична на официалния сайт Cromia, откъдето закупих своите чанти и не възнамерявам да спра дотук. При пазаруване от

CROMIA CARD е лоялната програма на бранда за клиенти. За всяка покупка CROMIA CARD дава възможност за трупане на точки и ползване на намаления в размер на 10% от стойността на продуктите, когато не са в сезонни намаления. Картата може да се издаде при покупка в бутик на Cromia, или след онлайн покупка. Ето и информация как се издава CROMIA CARD. Намаленията не спират дотук. Освен уведомяващите мейли за сезонни намаления, Cromia мислят за своите клиенти като подаряват ваучер Happy Birthday в размер на 20 евро, който е валиден 30 дни след получаването му.

Доставката при онлайн покупки е с DHL, и струва 20 евро.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA