Instagram

Къдрици с Pro Blo

Къдрици с Pro Blo
Край на безуспешните опити за къдрици. Британците са го измислили с Pro Blo.

Pro Blo ти дава възможност да имаш коса, направена като във фризьорски салон, но в домашни условия. С ролките на Pro Blo вече можеш да имаш чудесни вълни, големи или малки къдрици, силна и обемна коса.

Култовият комплект Pro Blo CurlMe съдържа:

  • 6 CurlME четки в 3 различни размера с керамично покритие - 2 малки (34мм), 2 средни (45мм), 2 големи (55мм)
  • 6 щипки за коса
  • 1 подвижна дръжка
  • торбичка за съхраниение
Всички варианти ролки ,които Pro Blo предлага, могат да бъдат разгледани на официалния сайт на бранда http://www.problogroup.com/. При регистрация в сайта, Pro Blo предлага 10% намаление от първата поръчка. Това намаление обаче е валидно само 7 дни след регистрацията. Доставката до България през сайта е платена и струва £13.99. Доставките до адрес в UK са най-изгодни като най-ниската струва £5.99 в рамките на 2-3 работни дни. Сайтът предлага целогодишно отсътпки и промоции на различни свои продукти.

В допълнение в Youtube каналът на сайта могат да бъдат разгледани любителски клипове на клиенти, които сами показват как правят косата си да изглежда перфектно.

Pro Blo могат да бъдат намерени на много по-изгодни цени в Amazon.co.uk, както и в някои от партньорските сайтове на бранда като Beauty Bay и Cloud 10 Beauty. Препоръчително за тези сайтове е да се използва доставка до адрес в UK.

Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA