Instagram

TWIN SET – хармоничната комбинация

TWIN SET – хармоничната комбинация
Основана като компания за трикотаж, днес TWIN SET – Simona Barbieri има силно присъствие както в Италия, така и в цял свят с цялостната си концепция да облече жените „от глава до пети“ във вечна и модерна елегантност.

Цялостната линия на бранда е допълнена от сравнително новите колекции Denim и трико, които са пуснати в продажба през 2012. В допълнение TWIN SET пуска и втора своя линия, озаглавена SCEE с по-младежка и закачлива визия, която не отстъпва по качество и вкус на основната колекция.

Официалният сайт на бранда има своя собствена програма за лоялни клиенти, която включва 10% намаление за рожден ден. Намалението започва 10 дни преди датата на рождения ден и приключва 4 дни след него. Всичко това е описано в специален мейл, който всеки регистриран клиент получава като подарък по случай предстоящия му рожден ден. В допълнение всеки клиент регулярно получава мейли за предстоящи нови колекции, както и старт на разпродажбите от вече старите колекции.

За да засвидетелстват още повече уважението на клиентите си, TWIN SET канят всички онези, които вече са пазарували online, да се възползват от намаленията върху колекциите им 2 седмици преди старта на официалните намаления. Как да не се чувства човек специален клиент с такова внимание?

Размерите на дрехите, които брандът предлага отговарят на таблицата с размери. В случаите, че съм имала колебания, се обръщам за съдействие и съвет от TWIN SET обслужване на клиенти на: info@twinset.com или customer.care@twinset.com, които отговарят в рамките на няколко дни. Особено полезни са при избор на размер на панталони и дънки.

Както много други търговци, така и  TWIN SET предлагат online shopping екстра, която аз лично много харесвам, а именно безплатни доставка и връщане на закупените неща. От личен опит смея да твърдя, че процедурата по връщането на стоки е бърза и гарантирана.

Като единствен недостатък, бих отчела факта, че сайтът използва само мейл за връзка и кореспонденция с клиентите. Все още не разполагат с възможност за online chat или телефонна линия за обслужване на клиенти.

И въпреки този малък пропуск, съм до лудост влюбена в TWIN SET.
Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA