Instagram

Fenty PUMA by Rihanna

Fenty PUMA by Rihanna
След съвместно участие и партньорство с дизайнерския отдел на PUMA по персонализирането на класическите линии на бранда и създаването на нови, в началото на 2016 Rihanna официално представи линията си Fenty PUMA by Rihanna по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Това бе първата ѝ създадена колекция съвместно с немския бранд.

Дни по-късно певицата (която е креативен директор и посланик на бранда PUMA ) публикува в Instagram профила си така дългоочакваната колеция, сред която изпъкват особено марактонките.

Какво трябва да се знае за тях?

Според самата Rihanna, с този дизайн тя „предизвиква традиционно приетите мъжки и женски силуети и размива границите между половете“. За отрицателно време маратонките се превръщат в най-успешно продавания аксесоар на PUMA.

Като една истинкса кифла, реших, че и аз ТРЯБВА да имам тези маратонки – при това на добра цена. И който търси, намира.

Сайтът на бранда за UK - PUMA предлага маратониките в различни цветове и материи. Обикновено цената им варира между 70 и 80 паунда, освен ако няма сезонни намаления. Тогава цената може да падне до 28 пуанда за чифт. Не е зле за Fenty PUMA by Rihanna?

Трябва да отбележа, че това са първите ми PUMA маратонки и тъй като ги поръчах по интернет без да мога да ги меря, бях притеснена, че размерът няма да ми е по мярка. Останах приятно изненадана когато установих, че избраният от мен размер бе правилният. Тези маратонки са изключително леки, удобни и практични!

Силно препоръчвам!

Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA