Instagram

Clarisonic Classic Cleaning System

Clarisonic Classic Cleaning System

Идеята за сияйна и нежна кожа на лицето се заражда през 2001 година от учени и инженери от Seattle, USA. Екипът стартира изцяло собствена технология с иновативна визия за промяната и подобрението вида на кожата.

След три години на усилени тестове, включително върху пациенти над 40, Clarisonic Classic Cleaning System е пусната официално на пазара.

 

От 2004 година насам Clarisonic се развиват, насочвайки целия си потенциал във "въвеждането на нови идеи за живота" както те самите се определят.

Clarisonic Mia 2  - особено подходяща за онези, които използват Clarisonic за първи път (например като мен). Четката използва звукова честота с повече от 300 завъртания в секунда до дълбоко почистване, много по-ефективно и деликатно за кожата, отколкото традиционното, повърхностно почистване. Клинично доказано е, че след почистване на лицето с Clarisonic, кожата поема до 61% повече витамин С.

Mia 2 притежава:

· 2 степени на въртене: деликатна и универсална
· Сменяща се глава – предлагат се различни варианти в зависимост от вида на кожата
· Едноминутен режим на работа- само за 60 секунди, четката премахва до 6 пъти повече грим, замърсяване и себум от лицето, за разлика от почистването с ръце
· Зарядно – четката може да се използва до 24 пъти преди повторно зареждане
· Водоустойчива

Ако се купува директно от официалния сайт на Clarisonic, то използвай Clarisonic.co.uk. Сайтът предлага отстъпка от 10% на първата покупка след регистрация, както и разнообразни намаления на всички свои продукти целогодишно.

Четките Clarisonic могат да бъдат намерени на много по-добри цени от британски търговци в ebay.com, откъдето закупих своята Mia 2.

И нека бъде свежа и сияйна кожа!

 

Огледалце, огледалце ...
Компактното е отново на мода - Simplehuman
Musette Spring 2018
Балерините ROZA